יין קברנה סוביניון מרלו סדרת טבע

קברנה סוביניון מרלו

יין אדום יבש

יין המשלב ענבי קברנה סוביניון וענבי מרלו שנבצרו בכרמי הגליל, הגולן ושפלת יהודה. מיזוג הזנים מאפשר לייצר יין הנהנה משני העולמות: הרכות האופיינית של זן המרלו והדומיננטיות של הקברנה סוביניון.

זן הענבים

מרלו, קברנה סוביניון

אופי היין

בלנד בורדו קלאסי המפגין ארומות וטעמים של פרי אדום לצד עשבוניות מרעננת

טמפ׳ הגשה

18-20 מעלות

תהליך ייצור היין

הענבים מכל זן נבצרים בלילה ובמועדים נפרדים. לאחר השרייה של יום בטמפרטורה קרה מתחילה תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה של 25 מעלות. שילוב ההשרייה הקרה וטמפרטורה התסיסה היחסית נמוכה עזרו לשמר את ארומות הפרי והגוף המאוזן. היין שורה כשבועיים על קליפותיו למיצוי צבע וטעמים. לאחר הסחיטה הוא ממשיך להתבגר במכלים במגע עם עץ. בסופה נבנה הממסך (בלנד) בין הקברנה סוביניון והמרלו.

רשמי טעימה

יין זה מיועד לשתייה כיין צעיר. שילוב הזנים הביא לאיזון נעים בין אופיו הרך של המרלו לעצמת הטעמים של הקברנה סוביניון. בטעימה היין נגיש, רענן ופירותי ויהיה מצוין לשתיה כשהוא צונן קלות. הסיומת בינונית ופירותית ומשאירה טעם של עוד. בתנאי אחסון נאותים היין ימשיך להשתבח תקופה קצרה בלבד של כשנתיים-שלוש.