יין מרלו סדרת טבע

מרלו

יין אדום יבש

יין המיוצר ברובו מענבי מרלו שנבצרו בכרמי הגליל ושפלת יהודה ומענבי קברנה סוביניון.

זן הענבים

מרלו, קברנה סוביניון

אופי היין

עבר תקופת התיישנות קצרה בחביות עץ אלון. בעל ניחוחות עשירים של פירות יער.

טמפ׳ הגשה

18-20 מעלות

תהליך ייצור היין

הענבים נבצרו והובלו ליקב בשעות הלילה ובשעות הבוקר המוקדמות. לאחר השריה קצרה בטמפרטורה קרה למיצוי צבע ורעננות, הוספו שמרים והחלה תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה של 25 מעלות, זאת על מנת לשמור על ארומות הפרי ועל גוף מאוזן ונעים לשתייה בצעירותו. בסך הכל היין שהה כשבועיים בממוצע במגע עם הקליפות למיצוי צבע וטעמים. לאחר הסחיטה המשיך היין להתבגר במכלים במגע עם עץ תקופה נוספת. בסופה נבנה הממסך (הבלנד) והיין הועבר לבקבוק.

רשמי טעימה

היין מפגין ניחוחות של פירות אדומים כדובדבן עם מעט תבלינים. בטעימה היין מאוזן מאוד, רך וקטיפתי. הוא יהיה מצוין לשתייה כשהוא מעט צונן. הסיומת בינונית ופירותית. בתנאי אחסון נאותים היין ימשיך להשתבח תקופה קצרה בלבד של כשנתיים-שלוש.