תהליך ייצור היין
ענבי הקברנה סוביניון והשיראז נבצרים בהפרש של שלושה שבועות זה מזה בבציר לילי. לאחר הפרדת הענבים מהשזרות עוברים הענבים השרייה קרה ולאחריה התססה אלכוהולית בת כשבוע. לאחר השרייה על קליפותיהם למיצוי הטעמים והצבע הענבים נסחטים בעדינות. לאחר שיקוע קצר חלק מהיין עובר להתבגרות במכלי נירוסטה וחלקו עובר להתבגרות בחביות עץ אלון. הפיצול נועד להעשיר את הטעמים והמורכבות. הממסך (הבלנד) הסופי בין הקברנה לשיראז נבנה בכמויות שוות משני הזנים ונעשה בסמוך לבקבוק. היין ממשיך להתיישן בבקבוקים מספר חודשים על מנת להגיע לאיזון טעמים מיטבי.