תהליך ייצור היין
ענבי השרדונה נבצר בבציר לילי בתנאי בשלות אופטימלים והגיע ליקב עם אור ראשון, זאת על מנת לשמר את הארומות ואת מאפייני הפרי העדינים. כאשר הענבים מגיעים ליקב הם עוברים הפרדה מהשזרות וסחיטה, לאחר הצללה התירוש עובר תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה נמוכה במיכלי נירוסטה וחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי. בסיום התסיסה האלכוהולית והמלולקטית היין מהחביות ומהמיכלים מורכב הממסך(בלנד) הסופי.
רשמי טעימה
שילוב בין תסיסה בחביות חדשות ומשומשות לבין תסיסה במיכל נירוסטה, בצירוף ההתססה מלולקטית של חלק מכמות היין, יצרו יין מורכב ובעל עושר של ניחוחות וטעמים, המוכן כבר עתה לשתייה, אך ימשיך ויפתח עומק ומורכבות בשנים הקרובות.
היין בעל גווני צבע זהוב עמוק והוא מצטיין בעושר ארומטי. בנוסף היין מתאפיין בטעמים מורכבים וברורים של פרי הדר רענן, אפרסקים, מלון בשל ווניל והוא בעל מרקם רב שכבתי ואלגנטי. ליין איזון בין ארומות הפרי לעץ האלון וסיומת ארוכה ומענגת.