תהליך ייצור היין
ענבי הרוסאן נבצרו במהלך חודש אוגוסט ברמת בשלות אופטימלית ואיזון טוב בהרכב החומצות, הסוכרים והטעמים בענב. החלקה נבצרה בבציר לילי על מנת לשמר סביבה טבעית קרירה עד הגעת הענבים ליקב בשעות הבוקר המוקדמות. הענבים הועברו מיד אל המפריד-ממעך ומשם למיכל תסיסה מנירוסטה עם קליפותיהם.
האשכולות השלמים עברו תסיסה ספונטנית (משמרי הבר של הענב) שהחלה לאחר 72 שעות בהן ישב היין במיכל, ונמשכה כ-10 ימים בטמפ' של 14-16 מעלות. היין עבר ערבוב (רימונטאז') 2-3 פעמים ביום למשך כל התסיסה, ולאחר מכן ישב על קליפותיו עוד 20 ימים במיכל.
בסיום התקופה נסחט היין מהקליפות וירד להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי ועץ אקציה למשך 5 חודשים. לאחר תהליכי ייצוב וסינון היין הורכב הבלנד הסופי ובוקבק.