תהליך ייצור היין
הענבים בשני הכרמים נבצרים לארגזים קטנים בבציר ידני. הבציר נערך עם שחר ובמועדי ההבשלה האופטימליים. מיד עם הגעת הענבים ליקב הם מועברים לסחיטת אשכולות שלמים, תהליך המקובל בחבל שמפיין להכנת יין אלגנטי ומורכב. התירוש מועבר לתסיסה אלכוהולית במיכל, כמעט ללא הצללה, ומספר ימים לאחר מכן מועבר להמשך תסיסה בחביות עץ אלון צרפתי בנפח 300 ליטר. כשליש מהן חדשות והשאר בנות שנה. חלק מהיין עבר תסיסה מלולקטית ולאחריה, היין ממשיך להתיישן על שמריו למשך תשעה חודשים. חלק קטן מהיין נשמר במיכל נירוסטה ומתיישן ללא תסיסה מאלולקטית במטרה לשמור על רעננות הפרי שבו.
בנימינה רזרב שרדונה הינו ממסך (בלנד) המכיל 75% יין שתסס בחביות ו-25% יין ששהה במכלי נירוסטה.