האם את/ה מעל גיל 18 ?

עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.

הכניסה מותרת רק מעל גיל 18

אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת

מוסקט | Muscat

יין לבן חצי יבש
זן הענבים

מוסקט

אזור גידול

רמת סירין

טמפ׳ הגשה

מומלץ להגיש את היין צונן בטמפרטורה של כ-10 מעלות.

תהליך ייצור היין

ענבי המוסקט נבצרו בבציר לילי בכרמינו הממוקמים ברמת סירין. עם שחר הגיעו הענבים ליקב, נסחטו, התירוש הועבר לשיקוע של 24 שעות לפני שהועבר למיכל התסיסה. התסיסה האלכוהולית נמשכה כשבוע ימים בטמפרטורה ממוצעת של 16 מעלות לשימור מרבי של מרכיבי הארומה. לקראת סיום התסיסה, הונמכה הטמפרטורה משמעותית כדי לעצור את פעולת השמרים ולשמר מעט מן הסוכר הטבעי שבמיץ הענבים לכדי יצירת יין חצי יבש.

רשמי טעימה

לבנימינה ספיישל אדישן מוסקט ארומה פרחונית ועשירה האופיינית לזן וכן מתיקות נעימה ומאוזנת.