תהליך ייצור היין
ענבי המרלו נבצרו בכרמינו כאשר הגיעו לרמת בשלות אופטימאלית. הענבים נבצרו בשעות הלילה הקרירות והובלו היישר אל היקב שם נקלטו בבור קבלת הענבים, עברו דרך מפריד-ממעך להפרדת השדרות והעלים מן הענבים, ומשם אל מיכל התסיסה ותססו למשך 7 ימים. בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר שפייה למיכל להמשך התסיסה המלולקטית ולאחר מכן לתהליך התבגרות קצר במגע עם עץ אלון צרפתי. תהליך הייצור של בנימינה מרלו מוכוון כולו לשימור טעמי פרי ראשוני שמקורו בענבים, דבר ההופך את היין הסופי לנגיש ונעים לשתייה.