תהליך ייצור היין
ענבי הקברנה סוביניון נבצרו בכרמינו אשר בגליל ובגלבוע, כאשר הגיעו לרמת בשלות אופטימאלית. הענבים נבצרו בשעות הלילה הקרירות והובלו היישר אל היקב שם נקלטו בבור קבלת הענבים, עברו דרך מפריד-ממעך להפרדת השדרות והעלים מן הענבים, ומשם אל מיכל התסיסה בה תססו כשבוע לערך. בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר שפייה למיכל ולהמשך תסיסה מלולקטית ותהליך יישון קצר במגע עם עץ אלון צרפתי. תהליך הייצור שלבנימינה קברנה סוביניון מוכוון כולו לשימור טעמי פרי ראשוני שמקורו בענבים, דבר ההופך את היין הסופי לנגיש ונעים לשתייה.