תהליך ייצור היין
ענבי השיראז נבצרו בכרמינו הממוקמים בלכיש וברמת הגולן כאשר הגיעו לרמת בשלות אופטימאלית בכל אחד מהכרמים. הענבים נבצרו בשעות הלילה הקרירות והובלו היישר אל היקב שם נקלטו בבור קבלת הענבים, עברו דרך מפריד-ממעך להפרדת השדרות והעלים מן הענבים, ומשם אל מיכל התסיסה בה תססו כשבוע לערך. בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר שפייה למיכל להמשך התסיסה המלולקטית ותהליך יישון קצר במגע עם עץ אלון צרפתי. תהליך הייצור של בנימינה שיראז מוכוון כולו לשימור טעמי פרי ראשוני שמקורו בענבים, דבר ההופך את היין הסופי לנגיש ונעים לשתייה.