Blue Gewurz wine

בלו בנימינה גוורצטרמינר

לבן חצי יבש
אזור גידול

צפון הנגב

אופי היין

יין לבן חצי יבש

בציר 2016

תהליך ייצור היין

הענבים נבצרו בבציר לילי והועברו מיידית להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. לאחר מכן הועבר התירוש לשיקוע במיכלי נירוסטה למשך הלילה. לאחר השיקוע הועבר התירוש להתססה
בטמפרטורה של כ-16, המשיך לשפיות והצללות וכן קיבל תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים וכך נוצר הבלנד הסופי שהועבר לתהליך הבקבוק.

רשמי טעימה

ארומטי פרחוני. מאפיינים טרופיים טיפוסיים כמו ליצ'י וכן ניחוחות אשכולית אדומה טרייה.

היין בעל מתיקות קלה מאוזנת היטב עם חמיצות מרעננת ומפגין פירותיות עשירה בטעמים עם סיומת מרעננת.

עוד בסדרת BLUE BINYAMINA