Blue Emerald wine

אמרלד ריזלינג

יין לבן חצי מתוק
אזור גידול

כפר תבור

טמפ׳ הגשה

10 מעלות

בציר 2018

תהליך ייצור היין

הענבים נבצרו בבציר לילי והועברו מיידית להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. לאחר מכן הועבר התירוש לשיקוע במיכלי נירוסטה למשך הלילה. לאחר השיקוע הועבר התירוש להתססה
בטמפרטורה של כ-16, המשיך לשפיות והצללות וכן קיבל תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים וכך נוצר הבלנד הסופי שהועבר לתהליך הבקבוק.

רשמי טעימה

היין בעל מתיקות קלה מאוזנת היטב עם חמיצות מרעננת ומפגין פירותיות עשירה בטעמים עם סיומת מרעננת.

עוד בסדרת BLUE BINYAMINA