תהליך ייצור היין
לאחר הבציר הזנים עברו מפריד ומעיכה משותפת ועברו סחיטה עדינה ותססו באופן איטי ומבוקר לשימור ארומות הפרי.
היין תסס במשך שבועיים במיכל נירוסטה ולאחר מכן עבר תהליכי הצצלה וסינון לקראת מילוי.
האם את/ה מעל גיל 18 ?
עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.
סוביניון בלאן
מקור יין זה בכרם בן זמרה אשר ממוקם בגליל העליון. החלקה ממוקמת במדרון על צלע הר במבנה של טרסות ומתאפיינת באדמת טרה רוסה וסלע גיר קשה. האקלים באזור קריר, במהלך הקיץ הלילות קרירים והימים חמים והאזור מצטיין בלחות נמוכה. תנאים אלה מאפשרים התפתחות טובה ואיכותית של רכיבי הטעם והריח בענבים לאורך הבשלה ארוכה יחסית.
מומלץ להגשה צונן, בטמפרטורה של 10-12 מעלות.
לאחר הבציר הזנים עברו מפריד ומעיכה משותפת ועברו סחיטה עדינה ותססו באופן איטי ומבוקר לשימור ארומות הפרי.
היין תסס במשך שבועיים במיכל נירוסטה ולאחר מכן עבר תהליכי הצצלה וסינון לקראת מילוי.
היין מתאפיין בארומה נקייה וחדה המשלבת ניחוח אפרסק לבן, פרי הדר ואופי טרופי עם עשבוניות מודגשת, וטעמו אלגנטי ורענן.