האם את/ה מעל גיל 18 ?

עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.

הכניסה מותרת רק מעל גיל 18

אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת

wine& – קברנה סוביניון ופטי ורדו

יין אדום יבש

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.

זן הענבים

קברנה סוביניון ופטי ורדו

פוטנציאל יישון

7-9 שנים

טמפ׳ הגשה

16-20 מעלות

הרכב

הענבים פטי ורדו (55%) וקברנה סוביניון (45%).

תהליך ייצור היין

לאחר הפרדת הענבים משדרות האשכולות עבר כל אחד מהיינות תסיסה בנפרד. לאחר הסחיטה והתסיסה המלולאקטית הורכב הממסך והיין עבר תקופת התבגרות בת שלושה חודשים במגע עם עץ האלון.

רשמי טעימה

השילוב בין הקברנה סוביניון, בעל האופי פירותי והפטי ורדו המאופיין בגוף ובצבע ובטעמים של פירות שחורים, יצר יין בעל איזון עם גוף בינוני, פירותיות ותיבול מודגשים, מורכבות טובה וסיומת נעימה. היין יתחבר מצוין למנות מבוששות בשר כבש ויבליט את הטעמים הארומטיים של המנה.