האם את/ה מעל גיל 18 ?

עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.

הכניסה מותרת רק מעל גיל 18

אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת

wine& – קברנה סוביניון ושיראז

יין אדום יבש

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.

זן הענבים

קברנה סוביניון ושיראז

פוטנציאל יישון

7-9 שנים

טמפ׳ הגשה

16-20 מעלות

הרכב

שיראז (60%), קברנה סוביניון (40%)

תהליך ייצור היין

הענבים של כל זן נבצרו בנפרד. לאחר ההפרדה משדרות האשכולות עברו תסיסה בנוכחות הקליפות במשך שבועיים. לאחר התסיסה נבנה הבלנד, היין התייצב ועבר תקופת התבגרות במשך כ 3 חד׳ במגע עם עץ אלון צרפתי.

רשמי טעימה

היין משקף את המאפיינים המוצלחים של שני הזנים; בעל ארומת פרי אופיינית, אשר רומזת לפירות יער ומופיעה על רקע אלגנטי ונעים של עץ אלון עם נוכחות קלה של וניל. היין בעל גוף בינוני, הוא מוכן לשתיה כיום וישמר היטב במהלך שלוש השנים הקרובות. הענבים יצרו יין בעל אופי עדין ומלטף המשתלב היטב עם מנות מבוססות בשר עוף או בשר הודו.