תהליך ייצור היין
לאחר הבציר הזנים עברו מפריד ומעיכה משותפת ועברו סחיטה עדינה ותססו באופן איטי ומבוקר לשימור ארומות הפרי.
היין תסס ושהה במיכלי נירוסטה. ולאחר מכן עבר תהליכי הצצלה וסינון לקראת מילוי.
האם את/ה מעל גיל 18 ?
עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.
רוסאן - מרסאן
אשכולות הרוסאן והמרסאן הגדלים בחלקות צמודות נבצרו בכרם מירב אשר בגלבוע, בטיפולו של הכורם משה הרניק.
2-3 שנים
רוסאן (70%) , מרסאן (30%)
לאחר הבציר הזנים עברו מפריד ומעיכה משותפת ועברו סחיטה עדינה ותססו באופן איטי ומבוקר לשימור ארומות הפרי.
היין תסס ושהה במיכלי נירוסטה. ולאחר מכן עבר תהליכי הצצלה וסינון לקראת מילוי.
כל זן מביא את התכונות הייחודיות שלו לבלנד ,הרוסאן מעניק גוף,וטעמים, קליפת תפוז , בריוש, שעוות דבורים, המרסאן מעניק רעננות וארומות , לימונים, משמש, אפרסק.
עם סגנון יין לבן נועז יותר ותווים אפרסקים, הבלנד הזה מתאים ללות תבשילי עופות ודגים עשירים, הכוללים ירקות קלויים ורטבים פירותיים.