יין לבן חצי יבש

בלנד ארומטי

יין לבן חצי יבש

יין המשלב באופן הרמוני בין שלושה זני ענבים: גוורצטרמינר מהכרם של אלחנן ווינשטיין בשומריה שבצפון הנגב, סוביניון בלאן ומוסקט קנלי מהכרם של משה הרניק אשר בכרם מירב שבגלבוע. 

זן הענבים

גוורצטרמינר, סוביניון בלאן, מוסקט קנלי

אזור גידול

גלבוע ועמק הירדן

טמפ׳ הגשה

8-10 מעלות

תהליך ייצור היין

כל הענבים ליין זה נבצרו בבציר לילי. לאחר סחיטת הענבים עבר התירוש הצללה טבעית. כל זן עבר תסיסה קרה וארוכה בנפרד במיכלי נירוסטה, זאת על מנת לשמר את העושר הארומטי והאופי של כל אחד מהם. סמוך לסיומה, נעצרה התסיסה על ידי קירור מיכל היין, במטרה ליצור איזון בין רעננות היין למתיקות עדינה. לאחר תהליך זה נבנה הממסך הסופי ממנו מורכב היין.

רשמי טעימה

יוגב ארומטי הוא יין לבן חצי יבש בעל ארומות טרופיות-פירחונית ופירות קיץ. שילוב הזנים והמתיקות העדינה חושפות יין שקל לאהוב אך עם זאת שומר על תחכום מסוים. יוגב ארומטי מיועד להנאה כיין צעיר וימשיך לפתח טעמים כשנה-שנתיים משנת הבציר.