תהליך ייצור היין
ענבי הסוביניון בלאן נבצרים כשבועיים לאחר ענבי השרדונה. שני הזנים נסחטים מיד עם הגיעם ליקב לקבלת המיץ החופשי האיכותי ביותר (המיץ הניגר ממעיכת הענבים) על מנת לשמר את הרעננות והארומטיות. לאחר הצללה טבעית של התירוש הוא מועבר לתסיסה אלכוהולית איטית בטמפרטורה קרה, על מנת לשמר את הארומות העדינות שבו. היין מועבר לאחסון קצר במכלי נירוסטה עד לבניית הממסך (בלנד) הסופי בין שני הזנים. היין אינו מיושן בחביות עץ על מנת לשמר את אופיו הפירותי והרענן. היין עובר סינון סטרילי ובקבוק היין מתיישן לתקופה קצרה במרתפי היקב.