שוש חזן גרינברג כותבת על סדנת הבישול לשבועות

לקראת חג השבועות התכנסנו לסדנה עם השף זיו שטיינברג והקונדיטורית נעמה בקמן, כדי ללמוד איך לשלב יין איכותי של יקבי בנימינה עם ארוחות טובות.
כל היינות שכיכבו בסדנא בסטודיו לבישול בתל אביב כולם זכו בתשואות המבקרים ובמדליות בתחרויות יין.

היינות שהשתתפו בסדנא הם:

בין מוסקט 2015
בין שרדונה 2015
בנימינה רזרב סמיון 2014
טבע גראנש בלאש 2015

טבע מוסקט 2015
יוגב בלנד ארומטי 2015

 

לקראת חג השבועות כולנו עסוקים במתכונים ובהכנות שכוללות מוצרי חלב, גבינה, פסטות וכל מה ששייך למסורת, וגם למזג האוויר החם שמחייב אוכל קליל. זה בטח לא הזמן לתבשילי בשר כבדים… והיות ומדובר בחג שהוא חגיגת שפע, ברור שלצד האוכל צריך לבוא יין, וצריך שהוא יהיה איכותי ומשודך היטב למנות.

להמשך קריאת הפוסט בבלוג, לחצו כאן

 

 יוראי רבן- מנהל השיווק של היקב, משמאל יונתן שוטס היינן