יפית ארז כותבת ל onlife על סדנת הבישול לשבועות בסטודיו לבישול בליווי יינות בנימינה

בסטודיו לבישול – מרכז לקולינריה חוויתית, נערכה לקראת חג השבועות סדנא ייחודית בליווי יינות יקבי בנימינה.

יפית ארז כתבה על האירוע ל Onlife

״שלום לכולן/ם חג השבועות מתקרב ועימו מאכלי הגבינות והיינות שלצידם. עם גבינות תמיד מסתדר לי יין לבן, הכי מתאים, הכי טעים וכעת בשנים האחרונות יש עדנה בארצנו הקטנה ליינות הלבנים, פריחה והכרה של היין הלבן כשלמעשה יינות לבנים הם המתאימים כל כך לשתייתם בארצנו החמה. יינות לבנים מתנהגים טוב יותר וקלילים יותר באקלים קייצי, חם ולח כמו ש"זכינו" לו כאן וסוף סוף הכרנו בעובדה שאל לנו להצמד ליינות אדומים. רוב השנה חם כאן ויינות לבנים מתאימים לכך. הם נהדרים, רק תמיד תדאגו לצננם מעט לפני השתייה.״

להמשך קריאה