האם את/ה מעל גיל 18 ?

עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.

הכניסה מותרת רק מעל גיל 18

אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת

מרלו | Merlot

יין אדום יבש
זן הענבים

מרלו

אזור גידול

הר הגלבוע וחבל לכיש

פוטנציאל יישון

זהו יין שנועד לשתייה בצעירותו ובתנאי אחסון נאותים ימשיך להשתבח תקופה קצרה בלבד של כשנתיים-שלוש.

טמפ׳ הגשה

מומלץ להגיש את היין בטמפרטורה של כ-16°C.

תהליך ייצור היין

ענבי המרלו נבצרו בכרמינו כאשר הגיעו לרמת בשלות אופטימאלית. הענבים נבצרו בשעות הלילה הקרירות והובלו היישר אל היקב שם נקלטו בבור קבלת הענבים, עברו דרך מפריד-ממעך להפרדת השדרות והעלים מן הענבים, ומשם אל מיכל התסיסה ותססו למשך 7 ימים. בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר שפייה למיכל להמשך התסיסה המלולקטית ולאחר מכן לתהליך התבגרות קצר במגע עם עץ אלון צרפתי. תהליך הייצור של בנימינה מרלו מוכוון כולו לשימור טעמי פרי ראשוני שמקורו בענבים, דבר ההופך את היין הסופי לנגיש ונעים לשתייה.

רשמי טעימה

בנימינה פרסטיג' מרלו מתאפיין בניחוחות של פרי בשל, עשבי תיבול וכן טעם עשיר ומאוזן.