תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו בבציר לילי. עם סיום הסחיטה עבר התירוש הצללה טבעית. מכאן, כל זן עבר תסיסה קרה בנפרד במכלי נירוסטה, על מנת לשמר את הארומה והאופי של כל אחד מהם. בסיום התסיסה ולאחר תהליכי הצללה, נבנה הבלנד הסופי.
האם את/ה מעל גיל 18 ?
עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.
45% גוורצטרמינר, 30% וויונייה, 25% סוביניון בלאן
יין המשלב בין שלושה זני ענבים: גוורצטרמינר וויונייה מכרם שומריה שבצפון הנגב בטיפולו של הכורם יאיר ויטל וסוביניון בלאן מכרם אלוני הבשן בטיפולו של הכורם רפי מינוי.
בנימינה פרסטיג' מתאים לשתיה בכל הזדמנות כשהוא מצונן לטמפרטורה של 6-10 מעלות.
45% גוורצטרמינר, 30% וויונייה, 25% סוביניון בלאן
הענבים נבצרו בבציר לילי. עם סיום הסחיטה עבר התירוש הצללה טבעית. מכאן, כל זן עבר תסיסה קרה בנפרד במכלי נירוסטה, על מנת לשמר את הארומה והאופי של כל אחד מהם. בסיום התסיסה ולאחר תהליכי הצללה, נבנה הבלנד הסופי.
הרמוניה אידיאלית בין החמיצות והרעננות של הסוביניון בלאן, עושרו של הגוורצטרמינר והארומטיות הנפלאה של הויונייה. ארומה מבושמת של תפוח ירוק טרי, אשכולית עדינה, פרחים לבנים ופרי טרופי. בחך מופיעה רעננות פרי טרי ואיזון נעים בין חומציות מצוינת ומתיקות עדינה.