תהליך ייצור היין
כל זן נבצר בנפרד כשהגיע הענבים ליצירת בלנד זה נבצרו בבציר לילי והועברו מיד להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. לאחר מכן הועבר התירוש לשיקוע במכלי נירוסטה למשך הלילה. לאחר השיקוע הועבר התירוש להתססה בטמפרטורה של כ-16 מעלות, המשיך לשפיות והצללות וכן קיבל תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים וכך נוצר הבלנד הסופי של שלושת שהועבר לתהליך הבקבוק.
רשמי טעימה
יין זה מבטא שילוב הרמוני בין החמיצות והרעננות של הסוביניון בלאן, העושר והמבנה של הגוורצטרמינר והארומטיות הנפלאה של המוסקט קנלי. היין מפגין ארומות תפוח ירוק טרי, אשכולית עדינה, פרחים לבנים ופרי טרופי. בטעימה ניכרת רעננות פרי טרי ואיזון נעים בין חומציות מצוינת ומתיקות עדינה.
המתיקות המענגת של היין תשתלב היטב עם מנות בעלות מתיקות גבוהה יחסית כמו מנות קינוח מסוגים שונים: עוגות ומאפים, גלידה ועוד.