האם את/ה מעל גיל 18 ?

עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.

הכניסה מותרת רק מעל גיל 18

אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת

wine& – קברנה סוביניון ומרלו

יין אדום יבש

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.

זן הענבים

מרלו וקברנה סוביניון

אזור גידול

אשכולות המרלו והקברנה נבצרו בכרם קדמת צבי אשר ברמת הגולן בטיפולו של הכורם רפי מינוי.

פוטנציאל יישון

7-9 שנים

טמפ׳ הגשה

16-20 מעלות

הרכב

מרלו (50%) וקברנה סוביניון (50%).

תהליך ייצור היין

בציר הענבים נערך בשעות הלילה בכל כרם בנפרד. תהליך הייצור מתחיל בהשרייה קרה וממשיך בתסיסה אלכוהולית בת כשבוע. לאחר שיקוע קצר, חלק מהיין מועבר להתבגרות במכלי נירוסטה וחלקו מועבר להתבגרות בחביות עץ אלון למשך מספר חודשים. הפיצול נועד להעשיר טעמיו ומורכבותו של היין.

רשמי טעימה

ליין ארומות פירות אדומים ושחורים בליווי תיבול עדין. בטעימה היין מאוזן ועשיר ומורגשת נוכחות פרי וחביות העץ. היין בעל גוף בינוני וסיומת פירותית ונעימה. היין מהנה במיוחד כיין צעיר ומתאים לשתייה כבר עם צאתו לשוק, אך בתנאי אחסון נאותים הוא ימשיך להשתבח לתקופה של 4-5 שנים. הענבים התחברו ליצירת יין המשתלב נהדר עם גבינות קשות וחצי קשות, בשלות ועשירות בטעם.