תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו בבציר לילי. לאחר השרייה קרה למשך הלילה להגברת מיצוי הצבע והמרכיבים הפירותיים הוספו שמרים והחלה התסיסה שנמשכה 10 ימים שבסופם נסחט היין והועבר להמשך התבגרות בחביות עץ אלון למשך מספר חודשים.
האם את/ה מעל גיל 18 ?
עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.
כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.
בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.
קברנה סוביניון
7-9 שנים
16-20 מעלות
100% קברנה סוביניון
הענבים נבצרו בבציר לילי. לאחר השרייה קרה למשך הלילה להגברת מיצוי הצבע והמרכיבים הפירותיים הוספו שמרים והחלה התסיסה שנמשכה 10 ימים שבסופם נסחט היין והועבר להמשך התבגרות בחביות עץ אלון למשך מספר חודשים.
היין חושף ארומות פרי אדום, מעט מתובל, האופייניות מאוד לקברנה סוביניון הגדל באזור הקר והגבוה. טעמו של היין עשיר, רענן ונגיש כבר כעת והסיומת אלגנטית ומאוזנת.
מוכן לשתיה כבר כעת ובתנאי אכסון טובים ימשיך להתפתח בבקבוק במהלך שלוש-ארבע שנים לאחר הבציר.
היין יחמיא במיוחד למנות מבוססות בשר אדום בשיטות בישול שונות: על הגריל, בקדרה או בתבשילים שפעי טעם.