תהליך ייצור היין
ענביי השרדונה נבצרים בבציר לילי ומועברים מידית להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. התירוש מועבר לשיקוע טבעי למשך הלילה. לאחר הצללת התירוש מועבר הנוזל להתססה בטמפרטורה של 16 מעלות במיכלי נירוסטה. בסיום התסיסה היין עובר סדרה של שפיות והצללות עד שלב הבקבוק.
רשמי טעימה
יין השרדונה תסס רק במכלי נירוסטה, ללא מגע עץ, על מנת לשמר את ארומות הזן האופייניות: תפוח עץ ירוק, אגס ואשכולית. היין יבש בעל חמיצות מרעננת ונעימה המאוזנת על ידי בשלות הפרי. היין הרמוני בעל גוף קל וסיומת מאוזנת ונעימה. יין מאוזן ומורכב שיתחבר בטעמיו למנות צמחוניות, מבוססות ירקות צלויים וטעמי אדמה.