תהליך ייצור היין
ענבי הגרנאש והסירה נבצרים בנפרד ומובלים ליקב. ענבי הגרנאש עוברים סחיטה וזמן מגע מאד קצר עם הקליפות בזמן הסחיטה ומיד ממשיכים למיכלים להצללה, ענבי הסירה מרוסקים כמו יין אדום ומוכנסים למכל ממנו מנוקז מעט מיץ (בשיטת Bleeding) לאחר מגע קצר עם הקליפות. המגע הקצר בין התירוש לקליפות מפיק צבע וורוד בהיר וחיוני וכן ממצה את טעמי הפרי האדום. לאחר הצללה טבעית התירוש מועבר לתסיסה אלכוהולית איטית בטמפרטורה קרה בדומה ליין לבן, על מנת לשמר את הארומות העדינות שבו. בסיום התסיסה היין מועבר לסינון קצר במכלי נירוסטה עד לבניית הממסך (בלנד) הסופי בין שני הזנים.