האם את/ה מעל גיל 18 ?

עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.

הכניסה מותרת רק מעל גיל 18

אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת

Binyamina Prestige

סדרת בנימינה Prestige מגלמת למעלה מ- 70 שנות מסורת ותרבות של ייצור יין ישראלי. זוהי סדרה של יינות זניים בסגנון קלאסי, המבליטים את איכויותיו של כל זן ענבים והתאמתו הבלתי מתפשרת לאדמה ולטבע בו הוא גדל. תהליכי הייצור המוקפדים, בחירת חומרי הגלם, הטעמים והארומה הם כולם ביטוי לערכי היסוד של יקב בנימינה: איכות, חדשנות ומגוון.

כרם יחידני רמת סירין, ברברה

אבני החושן – כרם רמת סירין ברברה  הינו יין בעל גוף בינוני, עשיר ועוצמתי. צבעו אדום רובי עז האופייני לזן.  היין בעל חומציות גבוהה המייצרת יין מרוכז ומאוזן, בעל טאנינים רכים וסיומת ארוכה. ארומות דובדבנים שחורים, שזיפים ותבלינים כגון לוואנדר עולים מן היין. היין יתאים במיוחד לצד מנות מן המטבח האיטלקי על בסיס עגבניות, נתחי בשר צלויים, גבינות מתובלנות כגון גורגונזולה.

מיין זה יוצרה כמות מוגבלת של כ-6,000 בק' בלבד

wine& – בלנד לבן

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.

wine& – שרדונה

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.

wine& – גרנאש וסירה

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.