כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.
בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.
כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.
בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.
כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.
בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.
כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.
בסדרת wine& שבעה יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.
יקב בנימינה, המציין השנה 70 שנים להיווסדו, חוגג את החיבור המושלם שבין יין לקולינריה. כעת, משיק היקב סדרה חדשה שמקלה על הצרכן הפרטי לייצר את השידוכים הנכונים בין סוג היין למאכלים האהובים עליו.
סדרת & wine קיבלה את שמה על מנת להדגיש את ההשלמה שבין חומרי גלם המרכיבים את האוכל לבין היין שיחמיא להם במיוחד. כל בקבוק מציג את עולמות התוכן הקולינריים שרלוונטיים לפרופיל היין וגם מפרט בתווית האחורית את אותה התאמה שביצעו יינני היקב.
עם ניחוחות וטעמים טרופיים המבוססים על פרי הבננה, ניתן ליהנות מהמשקה כפי שהוא בתוספת קרח או כמרכיב בקוקטיילים שונים.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
שופע בטעמים וניחוחות של קיץ, ליקר בטעם אפרסק מתאים במיוחד לאקלים המקומי, כאשר הוא מוגש עם קרח או כמרכיב ליצירת קוקטייל מרענן.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
משקה זה מבוסס על הליקר האיטלקי הפופולארי בטעמי שקדים, מריר ומתוק. ניתן ליהנות מהמשקה כמות שהוא, בתוספת קוביות קרח, או כמרכיב לקוקטיילים שונים כמו אמרטו סאוור.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
ליקר בטעם קרם דה קסיס מיוצר ביקב בנימינה על פי מתכון רב שנים. כמרכיב בקוקטיילים כגון קיר רויאל המפורסם או ללגימה לבדו, ליקר בטעם קרם דה קסיס מעניק חוויה עסיסית של פירות יער.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.