בעל ניחוח רענן של הדרים וטעם עשיר של תפוז מומלץ ליהנות מהמשקה בתוספת קרח או כמרכיב ארומטי בקוקטיילים כדוגמת המרגריטה המפורסמת.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
כאשר הוא נשען על מסורת ייצור של למעלה ממאה שנים מדרום איטליה, ליקר בטעם לימונצ'לו מיקב בנימינה מציע משקה אידיאלי כאשר הוא מוגש צונן בסיום ארוחה או כמרכיב בקוקטיילים.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
שילוב הטעמים המתקתקים-חמצמצים שאופייניים למשקה, הם תולדה של מתכון רב שנים ביקב בנימינה. מומלץ ליהנות מהמשקה כפי שהוא או כמרכיב בקוקטיילים שונים.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
ליקר שוקולד של יקבי בנימינה, הפופולרי ביותר בסדרה, מעניק מרקם וארומה עשירים של קקאו.
יקב בנימינה מזקק בשטחו מוצרי אלכוהול עוד משנת 1957 שהפכו לסטנדרט של איכות בתעשייה המקומית. סדרת הליקרים כוללת 8 טעמים מפתיעים המשתלבים היטב ביצירת קוקטיילים, כתוספת לקינוחים ובאפייה. לליקרים הצלחה בינלאומית והם משווקים גם בצפון אמריקה ואירופה.
הליכי הייצור כולם כשרים וטבעוניים באישור ארגון ויגן פרנדלי.
סדרת הליקרים האיכותית מבית יקב בנימינה כוללת מגוון רב של טעמים וצבעים. כבר שנים רבות שהליקרים שלנו משתלבים היטב ביצירת קוקטיילים מפתיעים, באפייה וכתוספת לקינוחים ומשקאות שונים.
בתוך מבנים בני 100 שנים בקירוב מיוצרים יינות האיכות של יקבי בנימינה. הארומה של פרחי היסמין שאפפה את האוויר בשנות ה-30 של המאה הקודמת, התחלפה בריח המתקתק של פרי הגפן.
במקום בו עמד מפעל תמציות בושם של הברון רוטשילד, בתוך מבנים בני 100 שנים בקירוב מיוצרים יינות האיכות של יקבי בנימינה. הארומה של פרחי היסמין שאפפה את האוויר בשנות ה-30 של המאה הקודמת, התחלפה בריח המתקתק של פרי הגפן. Parfum de Binyamina הוא מחווה להיסטוריה העשירה של היקב והמושבה.
יין לבן יבש וארומטי מענבי שרדונה שנבצרו ברכס הגלבוע. היין בעל אופי מסורתי שהה בחביות עץ אלון צרפתי לתקופה של מספר חודשים שהעניקו לו עומקים ופוטנציאל יישון לשנים הקרובות.
בלנד לבן יבש של ענבי רוסאן ומרסאן, בעלי אופי ים תיכוני מובהק. הענבים שגדלו בחלקות כרם ייחודיות באזור רכס הגלבוע יצרו יין נועז ומורכב בטעמיו.
בלנד אדום הרמוני ומלטף של ענבי מרסלן, מרלו ופטי ורדו מחלקות כרם נבחרות בהרי הגלבוע. היין נוצר לכבוד שנת ה-70 של יקב בנימינה והוא חגיגה של עבודה ייננית ואיכות בלתי מתפשרת.