תהליך ייצור היין
בתהליך ייצור היין, כל זן נבצר בנפרד מאמצע ספטמבר ועד לתחילת אוקטובר. לאחר מיון ידני והפרדת השזרות, הענבים עוברים השרייה קרה למשך מספר ימים. תסיסת כל זן נעשית גם היא בנפרד ובכמויות קטנות, על מנת לאתר את תמהיל היין האופטימלי. התסיסה האלכוהולית מתרחשת לאורך כשבוע עד עשרה ימים בטמפרטורות נמוכות יחסית, על מנת לשמר את מרכיבי ארומת הפרי. בסיום התסיסה ולפני הסחיטה היין שורה על קליפותיו למשך שבועיים-שלושה. לאחר שיקוע קצר ותסיסה מלולקטית עובר כל יין להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי חדשות למשך כ-20 חודשים.
בסיום תקופה זו נבנה הממסך (הבלנד) הסופי בין הזנים והחביות השונות. היין עובר לבקבוק לאחר שיקוע טבעי ותהליכי סינון והצללה מינימליים, וממשיך להתבגר עוד כשנה ומעלה במרתפי היקב.