תהליך ייצור היין
אשכולות השרדונה נבצרים באופן ידני בין סוף אוגוסט לתחילת ספטמבר ומובלים לקירור בארגזים קטנים. לאחר מיון ידני נסחטים האשכולות בשלמותם. ביין זה נעשה שימוש במיץ החופשי בלבד (מיץ שניגר מהענבים לאחר מעיכה), זאת על מנת להדגיש מאפיינים אלגנטיים ומורכבים. לאחר הצללה טבעית מתחיל התירוש תסיסה איטית, ממושכת וקרה ולאחר שלושה ימים מועבר להמשך תסיסה והתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי, בנפח של 300 ליטרים. מקורן של החביות מבורגון והן מיוצרות על ידי ייצרן חביות מצטיין.
בסיום התסיסה האלכוהולית היין עובר תסיסה מלולקטית המוסיפה לטעמים מורכבות ועומק. היין ממשיך להתבגר למשך 10 חודשים נוספים. במהלך ההתבגרות בחביות, היין עבר תהליך בטונאז’ (ערבוב השמרים) באופן מדוד ומבוקר. התהליך מקנה ליין אופי מורכב, עשיר ועוצמתי. לאחר הבקבוק ממשיך היין להתבגר עוד כשנה במרתפי היקב.