תהליך ייצור היין
הטיפול בענבים, החל משלב הבציר ועד לשלב בניית הממסך (הבלנד), מתבצע עבור כל זן בנפרד. לאחר מיון ידני והפרדת השזרות, עוברים הענבים השרייה קרה למשך 3 ימים. לאחר מכן, מבוצעת התססה אלכוהולית במשך שבועיים, בסיומה שורה היין על קליפותיו למשך 15 ימים נוספים. לאחר הסחיטה ושיקוע קצר עובר כל זן להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי למשך כ-15 חודשים. בסיום התקופה נבנה הממסך בין הזנים אשר בחביות השונות. היין עובר לבקבוק לאחר סינון והצללה מינמליים וממשיך להתבגר עוד כשנה במרתפי היקב.