תהליך ייצור היין
ענבי הסירה נבצרו במהלך סוף אוגוסט ותחילת ספטמבר, ובאותו המועד נבצרו מעט ענבי ויונייה (כ-5%) מכרם בהרי יהודה. ענבי הסירה הוכנסו למיכלי תסיסה ביחד עם ענבי הויונייה להשרייה בטמפרטורה נמוכה למשך שלושה ימים. בהמשך התרחשה התסיסה האלכוהולית במשך כשמונה ימים ובסיומה נותר היין במגע עם הקליפות למשך 10 ימים נוספים לפני הסחיטה. לאחר תסיסה אלכוהולית וכן שיקוע טבעי קצר הועבר היין להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי חדשות למשך 16 חודשים, שבסיומה נבנה הממסך בין החביות השונות והיין הועבר למילוי עם מינימום תהליכי סינון והצללה. לאחר המילוי המשיך היין תהליך התבגרות בבקבוק למשך עוד כשנה במרתפי היקב.