תהליך ייצור היין
הענבים בשני האזורים נבצרו בבציר לילי, על פי מועדי הבשלה אופטימליים. לאחר ההפרדה מהשזרות מועברים הענבים למכלים בנפחים של 5–12 טון להתססה ולמיצוי הטעמים. היין שורה על קליפותיו כשבועיים עד שלושה עד לסחיטה. לאחר הסחיטה, היין עובר תסיסה מלולקטית והצללה קלה וממשיך להתבגרות בת 12 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי וצרפתי קטנות בנפח של 225 ליטר. כרבע מהחביות הן חדשות. בהמשך נבנה הממסך (הבלנד) בין החלקות השונות והיין מבוקבק תוך סינון והצללה מינמליים.