תהליך ייצור היין
הענבים בשני האזורים נבצרים בבציר לילי ובמועדי בשלות אופטימאליים. הענבים מופרדים משזרותיהם ומועברים למכלי תסיסה בינוניים וקטנים בנפחים של 5-12 טון כל אחד לתהליך תסיסה ומיצוי טעמים. היין שורה על קליפותיו בין שבוע לעשרה ימים עד לסחיטה. לאחר מכן, היין עובר תסיסה מלולקטית והצללה קלה ומועבר להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתי למשך 18 חודשים. כשליש מחביות הן חדשות. בהמשך מורכב הממסך (הבלנד) משילוב ענבים מהכרמים השונים. היין מועבר לבקבוק לאחר תהליכי סינון והצללה מינמליים.
רשמי טעימה
בנימינה רזרב קברנה סוביניון מאופיין בבשלות מאופקת עם איזון מצוין בין רעננות לריכוז טעמי פרי בשל. תנאי ההבשלה וסוגי האדמה בכרמים יוצרים ענבים עשירים בצבע, בארומות ובטעמים מרוכזים, המלווים בחומציות תומכת ובמורכבות גבוהה. דילול כמות היבול בכרמים מסייעת להגיע לאיזון המאפיין את היין.
היין בעל גוון רובי-שחור עמוק, ארומות בולטות של פטל שחור דובדבן בשל, קסיס, קפה קלוי ומנטה האופיינית לאזורי הגידול מהם נוצר היין. זהו יין בעל מבנה מלא, מאוזן ונדיב, המוכן לשתייה כבר עתה אך ימשיך ויתפתח ב-4-8 השנים הקרובות.