יין גוורצטרמינר, סדרת יינות המושבה

יין גוורצטרמינר

יין לבן חצי יבש

המושבה גוורצטרמינר הינו יין עדין וארומטי  אשר תסס במכליי נירוסטה בלבד, על מנת לשמר את ארומות הזן האופייניות

אזור גידול

צפון נגב –כרם שומריה

תהליך ייצור היין

הענבים נבצרו בבציר לילי ומועברים מידית להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. התירוש הועבר לשיקוע טבעי למשך הלילה. לאחר הצללת התירוש הועבר הנוזל להתססה בטמפרטורה של כ-16 מעלות. בסיום התסיסה היין עבר סדרה של שפיות והצללות שבסופה קיבל היין תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים לפני התסיסה וכך נוצר הבלנד הסופי שהועבר לתהליך הבקבוק.

רשמי טעימה

המושבה גוורצטרמינר הינו יין עדין וארומטי אשר תסס במכליי נירוסטה בלבד , על מנת לשמר את ארומות הזן האופייניות: מי ורדים משולבים עם מאפיינים טרופיים טיפוסיים כמו ליצ'י וכן ניחוחות אשכולית אדומה טרייה. היין בעל מתיקות קלה בלבד מאוזנת היטב עם חמיצות מרעננת ומפגין סיומת ארוכה ועשירה בטעמים ברורים ונקיים.