תהליך ייצור היין
הענבים נבצרים בבציר לילי ומועברים להפרדת השזרות ולמעיכה קלה מיד עם הגיעם ליקב. לאחר מכן, עובר התירוש השרייה קרה על מנת להגביר את מיצוי חומרי הצבע וטעמי הפרי. בהמשך היין עובר להתססה אלכוהולית. היין שורה כשבועיים על קליפותיו עד לסחיטה. לאחר הסחיטה היין עבר תסיסה מלולקטית וכן הצללה והתבגרות במכלים. בסיום ההתבגרות נבנה הממסך (הבלנד) בין החביות השונות והיין הועבר למילוי תוך סינון וייצוב מינימליים. היין טעים ביותר בצעירותו אך בתנאי אחסון נאותים ימשיך להתפתח במשך 3-4 שנים משנת הבציר.