תהליך ייצור היין
ענבי הברברה נבצרו בסוף חודש אוגוסט בשעות הלילה הקרירות. לאחר הפרדת השזרות, הענבים הושרו בטמפרטורה של 12 מעלות למשך 24 שעות לפני תחילת התסיסה הכהלית אשר נמשכה כעשרה ימים, בטמפרטורות נמוכות יחסית על מנת לשמר מרכיבי ארומת הפרי.
לאחר סחיטה עדינה ותסיסה מלולקטית, עבר היין להתבגרות בחביות מעץ אלון צרפתי ואמריקאי לתקופה של כ18 חודשים.
מקור הענבים בכרם יחיד השוכן בגובה של כ- 300 מטר מעל פני הים, למרגלות תחנת טורבינות רוח שבדרום רמת סירין. הכרם המשקיף אל עבר הר תבור והרי נצרת ממערב ולכנרת והבקע הסורי אפריקאי ממזרח, נמצא באחת הנקודות הגבוהות באזור ומתאפיין במשטר רוחות חזק, בלילות קרים ובימים ממוזגים ויבשים. הכרם נטוע על אדמת בזלת דלה בחנקן ועשירה בזרחן המאפשרת צמיחה מאוזנת של הגפנים והבשלה אחידה ואיכותית.