תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו והובלו ליקב בשעות הלילה, לאחר השריה של יממה על קליפות הענבים בטמפרטורה קרה הוספו שמרים לתירוש העסיסי והחלה תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה של 25 מעלות צלסיוס בממוצע וזאת במטרה לשמור על ארומות הפרי ועל גוף מאוזן. היין שהה כשבועיים בממוצע במגע עם הקליפות למיצוי צבע וטעמים ולאחר הסחיטה המשיך להתבגר במכלים במגע עם עץ תקופה נוספת שבסופה נבנה הממסך והיין הועבר למילוי בבקבוקים.
רשמי טעימה
טבע שיראז מבית יקבי בנימינה הינו יין עשיר ובעל צבע רובי סגלגל יפיפה. היין נעים לשתיה כיין צעיר ומפגין כבר כעת ארומות של פירות שחורים עם מעט תבלינים ואופי "מעושן" קלות האופייניים לזן זה. בטעימה היין רך ופירותי וכמו יינות נוספים בסדרה יהיה מצוין לשתיה כשהוא מעט צונן. הסיומת נעימה ופירותית ומשאירה טעם של עוד. בתנאי אכסון נאותים היין ימשיך להשתבח תקופה קצרה בלבד של עד שנתיים-שלוש ולכן מומלץ לשתיה והנאה בצעירותו.