תהליך ייצור היין
ענבי הקברנה סוביניון והפטי ורדו נבצרים בהפרש של שבועיים זה מזה ומובלים כל אחד ליקב בשעות הלילה. לאחר הפרדת הענבים מהשזרות הם עוברים השרייה קרה ובהמשך התססה אלכוהולית בת כשבוע. לאחר שמיצוי הטעמים והצבע מסתיים הענבים נסחטים בעדינות ועובר שיקוע קצר. על מנת להעשיר את הטעמים והמורכבות חלק מהיין עובר להתבגרות במכלי נירוסטה וחלקו מועבר להתבגרות של מספר חודשים בחביות עץ אלון. הממסך (בלנד) הסופי בין הקברנה לפטי ורדו נבנה בסמוך לבקבוק היין. היין מתיישן בבקבוקים מספר חודשים נוספים במרתפי היקב על מנת להגיע לאיזון טעמים מטבי.