יין רוזה יבש וארומטי המשלב בין הרעננות והתיבול שמקורם בגראנש ועצמת הפרי האדום של הסירה. יחידיו, הם יוצרים יין מאוזן ונעים לאירועים ולליווי ארוחות.

האם את/ה מעל גיל 18 ?
עליך לאשר שהינך מעל גיל 18 כדי להיכנס לאתר.
יין רוזה יבש וארומטי המשלב בין הרעננות והתיבול שמקורם בגראנש ועצמת הפרי האדום של הסירה. יחידיו, הם יוצרים יין מאוזן ונעים לאירועים ולליווי ארוחות.
יוגב קברנה סוביניון הינו יין אדום יבש המיוצר מ- 100% ענבי קברנה סוביניון שנבצרו בכרמי היקב באזור מבוא חמה.
יין המשלב בין ענבי קברנה סוביניון ושיראז שנבצרו בכרמי היקב אשר בגליל התחתון ובמורדות הרי יהודה. הפירותיות והעידון האופייניים לשיראז מאוזנים על ידי עמוד השדרה של הקברנה סוביוניון. החיבור המוצלח הופך את היין לאחד המבוקשים בסדרת היוגב.
יין המכיל 80% קברנה סוביניון מכרמי הגליל והגולן ו-20% פטי ורדו מכרמי הגלבוע. שילוב הזנים נעשה לראשונה בבציר 2006. עצמת הצבע והטעמים של הפטי ורדו תורמת ליין ומובילה סגנון מקורי ומפתיע.
יין על טהרת ענבי גוורצטרמינר שמקורם בגליל התחתון, בכרם למרגלות הר תבור. הכרם נטוע על אדמת סחף חרסיתית על שכבה גירית. האזור מצטיין בלחות נמוכה ובזרימת רוחות טובה, בימים שטופי שמש ובלילות קרירים. מיקום הכרם ותקופת ההבשלה אפשרו צבירת חומרי ארומה רבים תוך שמירה על רמת חומציות טובה ורמת אלכוהול מאוזנת.
מקור ענבי הסוביניון בלאן ברמת הגולן, כרם בוגר ברום של 800 מטר. האקלים המתון, המצטיין בלילות קרירים במיוחד וימים חמים ויבשים, מאפשר צבירה אופטימלית של חומרי ארומה, תוך שמירה על רמת חומציות מצוינת.
יין המשלב ענבים משני כרמים מצטיינים: כרם הנטוע במרום הגליל וכרם ברום הרי יהודה. שניהם בגובה של 650-700 מטר מעל פני הים. האקלים בשני הכרמים קריר יחסית ורמת הלחות נמוכה לאורך כל עונת ההבשלה. תנאים אלו מאפשרים הבשלה מלאה של הענבים ורמת הרעננות והארומה בפרי גבוהות במיוחד. אופי הענבים השונה יצר יין מורכב, אלגנטי ועשיר ביותר.
מקורו של זן השיראז, הידוע גם בשם סירה, בכרמי היקב שבגליל העליון ובדרום רמת הגולן. אזור הגליל העליון מתאפיין באקלים קריר, ברמת לחות נמוכה ובהפרשי טמפרטורה גדולים בחודשי הקיץ. אזור דרום רמת הגולן מאופיין בתקופת הבשלת הענבים בימים מלאי שמש בעלי עומס חום כבד ולילות קרירים ויבשים. תנאים אלו מאפשרים הבשלה ארוכה והתפתחות טובה של רכיבי צבע וחומרי הארומה והטעם בענב.
ענבי הזן האציל מרלו נבצרו בגליל העליון וברמת הגולן הסמוכה. מרכיבי הקרקע באזורים אלה ותנאי האקלים מאפשרים הבשלה ארוכה והתפתחות טובה של גוון היין וחומרי הארומה והטעם.
הזן האציל יוצר את אחד היינות האיכותיים של היקב. ענבי היין נבצרו בכרמים הנטועים בגליל העליון, על מצע של קרקע בזלתית מאווררת ואדמת טרה רוסה על גיר קשה, אזור המצטיין באקלים קריר, בהפרשי טמפרטורות חדים בין יום ללילה וברמת לחות נמוכה. תנאים אלו מאפשרים הבשלה ארוכה והתפתחות טובה של רכיבי צבע הענב וחומרי הארומה והטעם.